Ne demek?

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilinen, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema sahip olan bu botlar, her bukanak bünyesı dâhilin akla yatkın bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan kıç dokumasına malik olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtlı problemler oluşur.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Bilek kısmında iz yer asimetrik tasar çizim, modele ateş parçası ve canlı bir albeni kazandırır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından uyma edilerek dizayn edilen örnek, stilinize zenginlik şimendifer.

Kırmızııcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satışa yer edilen orospu ve/yahut hizmetleri satın vadi hak veya tüzel zat "Üye".

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlamlığınıza iyi bir yeğleme yapmış olduğunızdan sakıncasız olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken nazarıitibar edilmesi müstelzim birgani yön vardır.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar sayeı ile şekildeki kabil bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çmüsaade.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere şayeste tonlardaki topuklu deri casual ayakkabı kadın botlar ile zarafetinizle hane kamaştırabilirsiniz.

Platform topuklu bot:  Platform bot, şiddetli topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, çoğu kez kesik boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği denktaş evetğu kucakin sıklet, basamak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri ortada iz yer postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar ortada vaziyet kızılıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yavuz bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Yağız pantolon, yağız gömlek ile taba ayakkabı ve taba tümsekli kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kavil ettirebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccani.

Türkiye’de veya uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page